خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری در این دیدار درباره مجموعه تحقیقات و تالیفات اکبر کشاورز شیرازی گفت و گو کرد. از این جانباز هنرمند و نویسنده در کنار ثبت صدها هزار قطعه عکس، 12 عنوان کتاب منتشر شده است. او متولد 1333 در شهر ری است که از سال 1357 تا 1390 بیش از هزاران قطعه عکس هنری با تلفیقی زیبا از عکسهای حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری برای توزیع در داخل و خارج کشور به چاپ رسانده است. او این روزها بیشتر وقتش را به کارهای مطالعاتی اختصاص می دهد.
از تدوین احکام جانبازان تا سرگذشت نویسی بزرگان
این هنرمند و نویسنده جانباز تاکنون کتاب های فراوانی نوشته که برخی از آن ها منتشر شده است. از جمله کتاب های این نویسنده احکام جانبازان مجموعهای از استفتائات مقام معظم رهبری در ارتباط با جانبازان، حدیث عارفان، تاریخ و بررسی رجال شهر ری، چراغ راه کمال وصال حضرت معشوق، ستارگان هدایت، زندگینامه علامه طباطبایی، زندگینامه شیخ صدوق، زندگینامه حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، زندگینامه آیتالله بهجت، زندگینامه آیتالله حسنزاده آملی، زندگینامه آیتالله شیخ حسین لنکرانی، زندگینامه علامه محمدتقی جعفری، زندگینامه دکتر الهی قمشهای، خاطرات جبهه و دیوان اشک شفق منتشر شدهاند.
فعالیت کشاورز به عنوان عکاس از دوران کودکی و با یک دستگاه دوربین پولاروید آغاز شد و از سال 1357 علاوه بر عکاسی از حضرت امام (ره)، به عکاسی و سرگذشت نگاری رجال سیاسی، علمی و فرهنگی پرداخته است. در کتابخانه شخصی او بیش از 800 جلد کتاب از نویسندگان بنام کشور دیده می شود.
یادگاری های دفاع مقدس
کشاورز شیرازی در سال های دفاع مقدس از عملیات آزادسازی خرمشهر تا عملیات مرصاد به مدت 81 ماه در جبهههای نبرد حضور داشته است. حضوری که در جسم او، کلکسیونی از ترکش ها و صدمات شیمیایی به یادگار گذاشت. شهید آوینی بسیاری از نگاتیوهای او را در واحد جنگ صدا و سیما ثبت کرده است.